TOP 10 parhaat elokuvat Netflixissä

Yhä useampi suomalainen on vaihtanut maksutv-tilauksensa ja DVD-kokoelmansa Netflix-suoratoistopalveluun. Kun suosituimmat -lista on selattu läpi, on joskus vaikea keksiä, että mitä sitä oikein katsoisi. Tässä listassa 10 kaikkien aikojen parasta elokuvaa Netflixissä, joita et varmasti ole nähnyt.

1. Tropic Thunder

Kolme Hollywoodin suurinta tähteä suuntaavat Vietnamin viidakoihin kuvaamaan sotaelokuvaa. Heillä ei ole aavistustakaan siitä, kuinka todellisiksi asiat voivat muuttua

2. Sala-ampuja 3

NSA palkkaa sala-ampujan tuhoamaan terroristiepäillyn. Terroristiksi paljastuu kuolleeksi luultu tuttava. Beckettin täytyy silti olla valmis painamaan liipaisinta.

3. Follow Me: The Yoni Netanyahu Story

Kirjeet, perhe, ystävät ja sotilaat kertovat tarinan Yonatan Netanyahusta, Ugandan Entebben lentoaseman panttivankien vapautuksessa kuolleesta johtajasta.

4. Magic Mike

Veteraanistrippari Magic Mike esittelee The Kid -nimiselle uudelle tulokkaalle miestanssijan ammatin iloja ja vaaroja.

5. Haikein terveisin

Erikoisjoukkojen sotilas rakastuu lomallaan yliopisto-opiskelijaan, mutta loman jälkeen romanssi voi jatkua vain kirjeissä.

6. L.A. Gigolo

Nikki viekoittelee naisia ja ottaa heistä kaiken irti, mutta pelurilta loppuvat konstit, kun hän tapaa sievän tarjoilijan, joka tuntee kaikki temput.

7. Varg Veum: Karvas kuolema

Poliitikko Vibeke Farangin 7-vuotias tytär on kadonnut. Pian käy ilmi, että kadoksissa on myös Vibeken rakastaja, kemisti Karsten Aslaksen. Varg Veum tutkii tapausta.

8. The Power of Few

Uskonnollinen salaliitto, yhteensattuma ja New Orleansissa tapahtuva salakuljetusoperaatio punoo yhteen viiden erilaisen ihmisen tarinat.

9. Tuomittu kostaja

Michaelin poika jäi huumekauppiaiden ristituleen. Hän raivostuu, kun tappajat saavat vain lievät tuomiot. Hän tekee kostosuunnitelman, joka osoittautuu haasteelliseksi.

10. According to Greta

Greta on hankala ja ahdistunut teinityttö. Unohtumaton kesä isovanhempien luona heittää tytön elämän täysin uusille raiteille.

Uskallatko kommentoida?