Tässä ovat Suomen seksikkäimmät muotibloggaajat – Katso kuvat!

Pertin virallinen top-10 seksikkäimmät muotibloggaajat on ilmestynyt ensimmäistä kertaa.

Listaus on koottu erittäin tarkalla menetelmällä. Esikarsinnoissa Pertti (eli minä) kävi läpi kaikki Suomen muotibloggaajat. Tämän jälkeen hän (eli minä) asetti 10 parasta blogistia ulkonäkönsä perusteella seksikkyysjärjestykseen.

Jos koet, että et ole päässyt mukaan arviointivaiheeseen, vaikka sinun olisi pitänyt, niin lähetä mailia perttimakikunnari@gmail.com (kuvan tai blogin osoitteen kanssa).

TOP-10 seksikkäimmät muotibloggaajat ovat:

jenni-ukkonen-yummy

10. Jenni Ukkonen (Yummy-blogi)

Rotunaisen luusto ja ylväkkyys. Lihaksisto on viimeisen päälle tuunattu ja pukeutuminen korostaa kaunista vartta. Ilmatieteenlaitos antaa varoituksen ilman seksipitoisuuden noususta!

Janne-Naakka-naag

9. Janne Naakka (Naag-blogi).

En ole ns. kahden suunnan pelaaja mutta kyllähän tässä miehessä on vähintään kolminkertainen määrä seksiä perussuomalaiseen naiseen verrattuna. Upeaa!

fiona-timantti

8. Fiona Timantti (Diamond Stash -blogi)

Kansakoulunopettaja-look on suomalainen vastine katoliselle nunnalle. Lasten lähdettyä opinahjosta moraalinen ylemmyys purkautuu syntisenä himona. Rehtorinhuoneen ovi pysyy iltapäivisin visusti lukossa.

beautybox

7. BeautyBox-blogisti (blogi)

Kielletyt hedelmät ovat kypsiä poimittaviksi mutta nainen vain sivelee hiuksiaan! Tämä on ihailtavaa seksikkyyden symboliikkaa, ei mitään vulgaaria seiskanbileristeilyestetiikkaa.

niina-tapojarvi-nelliinan-vaatehuone

6. Niina Tapojärvi (Nelliinan vaatehuone)

Blondi on uusi musta myös tässä kilpailussa! Kuten Seppo Räty aikoinaan sanoi, nainen on kauneimmillaan kun hän nojaa puuta vasten.

nadjastrange

5. Nadja Strange (Blogi)

Eksotiikkaa ilmassa, sävähdyttävä hame, voin jo kuvitella kuinka palmut heiluvat pasaatituulessa ja kimmeltävä kastepisara valuu pitkin saniaisen lehteä.

mungolife-anna-vanhamen

4. Anna Vanhanen (Mungolife -blogi)

Kun tämä daami keikistelee Pompeijin kadulla niin Vesuvius töräyttää kadut tulvilleen tulista laavaa silkasta riemusta. Arkeologin unelma! (Siis Pompeiji, ei Anna.)

marianna-makela-costume

3. Marianna Mäkelä (blogi)

Seksikkäät pohkeet! Niistä voi suoraan aistia steppikoneen pumppaavan rytmin, hikikarpaloiden helmeilyn ja treeninjälkeiset endorfiiniryöpyt.

laura-fuckfash

2. Laura Malena (FuckFashion-blogi)

Tässä naisessa ei ole tippakkaan tekopirteää pullantuoksua. Ihoon kaiverretut kuviot viestivät kiihkeän vaarallista itsevarmuutta. Lupaus seikkailusta!

Ja voittaja on…

julia-toivola

1. Julia Toivola (Blogi)

Femme fatale, joka mesmerisoi klaanin alfa-, beta- ja omegaurokset pelkällä ulkonäöllään. Tähän naiseen retkahtaessa ylpeys ei tule ensin vaan yhtä aikaa lankeemuksen kanssa. Mitä sen jälkeen tapahtuu? Ja onko sillä enää väliä?

Uskallatko kommentoida?